Boudoir fotografie

Richard Meijer (1964), boudoir fotografie sinds 2004
boudoir fotografie

Boudoir fotografie

Door middel van de kunst van Boudoir fotografie en een manier om plezier te maken, willen we je laten zien hoe je kunt genieten van jezelf. De foto’s waarmee je wegloopt, herinneren je eraan hoe geweldig je bent. Het maakt niet uit welke maat, vorm, leeftijd of wat je doet voor een leven dat beslist of boudoir fotografie iets voor jou is!

Boudoir Mix

Deze boudoir shoots zijn een mix van veel verschillende stijlen, speciaal gericht op de meer volwassen fantastische vrouw. Boudoir shoots zijn niet alleen voor een jongere leeftijdsgroep. We moedigen vrouwen van alle leeftijden aan, om een ​​boudoir shoot te hebben. Om hun prachtige lichamen te laten zien aan hun partners, of gewoon voor zichzelf, terwijl ze worden versterkt door de spanning van dit alles. Wat mee te brengen? Wat je ook het meest sexy en zelfverzekerd laat voelen! Mooie lingerie, babydoll-nachthemden, verkleedoutfits en alle rekwisieten die je in je fotoshoot wilt opnemen. Wees vooral dapper en stap uit je ‘comfortzone’ – je zult straks blij zijn dat je dat gedaan hebt!

Artistiek

Dit is onze mooie, sensuele shoot-stijl die zich richt op de vrouwelijke vorm en al zijn lijnen en rondingen. Door zeer eenvoudige achtergronden te gebruiken, en optimaal gebruik te maken van sterke en subtiele belichting, zullen je foto’s van jouw perfecte silhouetten en verbluffende vormen zijn. Welke je verliefd zullen maken op jouw figuur.

50 Tinten boudoir

In navolging van de ongelooflijke populariteit van de boeken en films, is onze 50 Shades of Grey-stijl shoot geweldig voor dames of koppels, en een geweldige krachtige stijl met echt sexy, sensuele en donkere thema’s zoals te zien in de film. Bondage, zwart-wit en donkere sensuele thema’s inspireren allemaal deze shoots, en moedigen je innerlijke donkere kant aan.

Richard Meijer (1964), fotografeert Boudoir sinds 2004

Richard luistert naar je ideeën en maken een stijl voor jouw fotoshoot, en ontwikkelt je een volledig begrip van wat er zal gebeuren op deze bijzondere  dag. Elke shoot is anders en er is geen one size fits all sjabloon om mee te werken met boudoir fotografie, dus de shoot wordt volledig op jouw wensen afgestemd. We zullen je vaak vragen om een mood-bord te maken voordat de shoot plaatsvindt. Hierdoor kunnen we zien wat voor soort afbeeldingen je mooi vindt en ze gebruiken als inspiratie voor je eigen shoot.

We nemen al onze boudoir sessies op op mooie (buiten) locaties, bij jezelf thuis of in hotel (thema) kamers . Dit biedt je volledige privacy tijdens de shoot en de enige aanwezige personen van onze kant zijn Richard en visagiste Marijke .

  • Mag ik mijn partner zien fotograferen? Natuurlijk mag je ons je partner zien fotograferen, maar je moet dan ook op een paar foto’s staan. Net zoals een vriendin mee mag mogen komen, wanneer ze ook haar eigen sessie boekt. Alleen positieve vibes, en maximaal 1 persoon.

Kies je toch liever voor een glamour fotoshoot? bezoek dan richardmeijer.eu